Siirry sisältöön

Kopiosto

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Kopiosto

Kopiostoon haetaan viestintäharjoittelijaa

3.1.2018
Kopiosto hakee viestintätiimiinsä harjoittelijaa. Harjoittelu alkaa 1.2.2018 tai sopimuksen mukaan ja kestää 3−5 kuukautta.


Viestintäharjoittelijan työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti tekijänoikeusjärjestö Kopioston ja sen yhteydessä toimivan Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEKin viestinnällisissä toimenpiteissä avustaminen.

Työhön kuuluu mm. verkkosivujen ja some-kanavien sisältöjen tuottamista, mediatiedotteiden ja uutiskirjesisältöjen kirjoittamista sekä tilaisuuksien ja tapahtumien suunnitteluun osallistumista. Harjoittelija pääsee myös mukaan verkkosivujen uudistamisprojektiin sekä suunnittelemaan Kopioston 40-vuotiskampanjaa.

Työssä tarvitaan reipasta, töihin tarttuvaa asennetta, sujuvaa tekstisisältöjen tuottamiskykyä ja some-päivityskokemusta sekä Wordin hallintaa. WordPress-kokemus ja kuvankäsittelytaidot katsotaan eduksi. Arvostamme positiivisuutta ja rohkeaa ideointia. 

Harjoittelu on kokoaikainen ja palkallinen (1200 €/kk). Harjoittelu on suunnattu ensisijaisesti viestinnän opiskelijalle. Kerro hakemuksessasi, onko sinun mahdollista saada harjoittelullesi yliopiston harjoittelutuki.

Kopioston toimisto sijaitsee Helsingin Kampissa.

Hakemukset toimitetaan viimeistään 15.1.2018 osoitteella maria.bregenhoj@kopiosto.fi

Lisätietoja:
viestintäpäällikkö Maria Bregenhøj, puh. 040 451 4559, maria.bregenhoj@kopiosto.fi
www.kopiosto.fi

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun