Siirry sisältöön

Kopiosto

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Kopiosto

Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kopiointiluvista sovittu

1.3.2017
Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry, Suomen yliopistot UNIFI ry ja Kopiosto ry ovat sopineet korkeakoulujen opetus-, tutkimus- ja hallinnollisen käytön kopiointiluvista vuodelle 2017. Keskitetty sopimusratkaisu koskee kaikkia UNIFIn ja Arenen jäsenyliopistoja ja -ammattikorkeakouluja.

Kopioston kopiointilupa kattaa painettujen julkaisujen osittaisen valokopioinnin ja skannaamisen lisäksi myös vapaasti verkossa saatavilla olevien kuva- ja tekstiaineistojen kopioimisen ja tallentamisen opetus- ja tutkimuskäytössä. Lupa kattaa sekä koti- että ulkomaiset teokset. Lisäksi kopiointilupa mahdollistaa tekijänoikeuden suojaamien aineistojen käyttöä joustavissa ja monimuotoisissa opetusjärjestelyissä kuten verkko- ja etäopetuksessa. Kopioston kopiointilupa helpottaa opettajien ja tutkijoiden työtä ja auttaa turvaamaan tekijöiden oikeudet.

Lisätietoa Kopioston luvista ja tekijänoikeudesta löytyy Kopiosto.fi-sivustolta, kohdasta teosten käyttöluvat sekä osoitteesta www.kopiraitti.fi.

Kopiosto lähettää yliopistoille ja korkeakouluille lisätietoa ja materiaalia luvista maaliskuun aikana.

Kopiosto tarjoaa koulutusta

Kopiosto myös tarjoaa korkeakoulujen henkilökunnalle maksutonta koulutusta kopiointiluvista ja tekijänoikeuksista. Ota yhteyttä ja sovi koulutus omalle henkilökunnallesi.

Katso myös uusi pelillinen tekijänoikeusmateriaali: www.kopiraittila.fi

Lisätietoja:

Kopiosto ry, lisensiointipäällikkö Kirsi Salmela, puh. 050 379 4533, kirsi.salmela(at)kopiosto.fi

Kopiosto ry, johtaja Juha Jukkara, puh. 040 560 3505, juha.jukkara(at)kopiosto.fi

Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene ry, toiminnanjohtaja Riitta Rissanen, puh. 0400 293 545, riitta.rissanen(at)arene.fi

Suomen yliopistot UNIFI ry, toiminnanjohtaja Leena Wahlfors, puh. 050 522 9421, leena.wahlfors(at)unifi.fi

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun