Siirry sisältöön

Kopiosto

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Kopiosto

Suomi 100! Luovuus 1000! -keskustelutilaisuus ke 12.7.

10.7.2017
Luovien alojen yhteinen keskustelutilaisuus Suomi 100! Luovuus 1000! - Avaimet menestykseen keskiviikkona 12.7. klo 15.15-16.30 SuomiAreenassa Kauppakeskus Puuvillan lavalla! Keskustelua voi seurata myös striiminä tai podcastina.

Tilaisuudessa keskustellaan luovan työn tulevaisuudesta, itsensätyöllistäjien asemasta sekä kulttuurin vaikutuksista kansalaisten hyvinvoinnille.

Keskustelemassa ovat laulaja–lauluntekijä Saara Aalto, tulevaisuustutkija Ilkka Halava, neurologi, dosentti, kirjailija Markku T. Hyyppä, sanoittaja, laulaja, näyttelijä Kaija Kärkinen, Tilastokeskuksen erikoistutkija Anna Pärnänen, kirjailija Peter Sandström, Journalistiliiton edunvalvontajohtaja Petri Savolainen, kulttuuriministeri Sampo Terho ja professori, tanssitaiteilija Jorma Uotinen. Keskustelua vetää MTV Uutisten toimituspäällikkö ja uutisankkuri Tomi Einonen

Tilaisuutta voi seurata striiminä joko livenä tai tallenteena https://www.katsomo.fi/#!/jakso/786894 tai podcastina Kiekun iOS-sovelluksella ja Kiekun palvelussa osoitteessa kieku.com seuraamalla SuomiAreena-kanavaa.

Keskusteluun voi osallistua myös somessa #LuovatAlat #suomiareena.

Tilaisuuden järjestävät tekijänoikeusjärjestöt Gramex, Kopiosto, Sanasto, ja Teosto sekä Suomen freelance-journalistit, Suomen Journalistiliitto ja Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto Teme.

Lisätietoja Jaana Nissinen, jaana.nissinen(at)kopiosto.fi, puh. 0405721196

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun