Siirry sisältöön

Kopiosto

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Kopiosto

Tuunaa OmaTilasi -kilpailu Peda.net-kouluverkkopalvelussa

15.4.2015

Peda.net-kouluverkko ja Kopiosto ry järjestävät oppilaille suunnatun Tuunaa OmaTilasi -kilpailun, jossa etsitään idealtaan parasta OmaTilan etusivua. Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto palkitsee kolme onnistuneinta OmaTilan tuunaajaa tabletlaitteella. 

Kilpailuun voi osallistua 15.4.–15.5.  osoitteessa https://peda.net/info/tok, josta löytyvät myös kilpailun tarkemmat ohjeet. Käy kurkkaamassa Kelpo Tuunaajan etusivu.

Tuunaa OmaTilasi -kilpailun avulla Peda.net ja Kopiosto ry haluavat tuoda esille tärkeitä tekijänoikeuskysymyksiä ja omalta osaltaan opastaa suomalaisia nuoria vastuulliseen internetin käyttöön sekä tarjota vastauksia koulumaailmassa esiin tuleviin tekijänoikeudellisiin kysymyksiin.

Oppilailla mahdollisuus ilmaiseen digitaaliseen tallennustilaan

Peda.net on Jyväskylän yliopiston Koulutuksen tutkimuslaitoksen kehittämä kouluverkko, jonne oppilaat, kuten myös kaikki muut suomalaiset, voivat veloituksetta luoda oman tilan sekä tallentaa opiskeluun ja vapaa-aikaan liittyviä erilaisia tiedostoja. Järjestelmän kautta voi myös verkostoitua yli kuntarajojen kaikkien palvelun käyttäjien kesken. Peda.net tarjoaa käyttäjilleen verkkotyövälineitä sekä koulutus-, tuki-, kehittämis- ja tutkimuspalveluita. Kouluverkon tavoitteena on tieto- ja viestintätekniikan tarkoituksenmukaisen käytön edistäminen opiskelussa ja opetuksessa. 

Pedanetin logo.jpg                                        17_kopiosto_fin_284x100px.gif      Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun