Siirry sisältöön

Kopiosto

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Kopiosto

Kopiosto Kirjamessuilla yhdessä Grafian kanssa

18.10.2013

Kopiosto osallistuu Helsingin Kirjamessuille yhdessä jäsenjärjestönsä Grafia ry:n kanssa. Yhteisellä messuosastolla jaetaan tietoa tekijänoikeuksista ja esitellään muun muassa Vuoden Huiput 2012 -kilpailussa palkittuja julkaisuja.

Grafian Vuoden Huiput on Suomen merkittävin graafisen muotoilun ja markkinointiviestinnän kilpailu. Kiinnostavia lähestymistapoja graafiseen suunnitteluun esittelee myös Vuoden Graafikko 2013 Kasper Strömman, joka esiintyy osastolla perjantaina ja sunnuntaina kello 13.

Grafian Vuoden Graafikko -palkinto myönnetään vuosittain graafiselle suunnittelijalle, jonka työ edustaa kiinnostavaa ja korkeatasoista nykymuotoilua. Kasper Strömman kyseenalaistaa vakiintuneita käsitteitä ja arvoja omalla humoristisella tyylillään muun muassa Kasper Diem -blogissaan. Puisevaa luentoa ei tarvitse pelätä, kun graafisen suunnittelun stand up -koomikko on vauhdissa.

Suomen tietokirjailijat ry jakaa Kirjamessuilla Tietokirjailijapalkinnot, jotka on rahoitettu Kopioston keräämillä valokopiointikorvauksilla. Palkinnot myönnetään vuosittain tunnustuksena ansiokkaasta tietoteostuotannosta. Palkintojenjako tapahtuu Eino Leino -lavalla lauantaina 26.10. klo 12.30, ja Kopiosto on mukana kukittamassa voittajat. Suomen tietokirjailijat on Grafian ohella yksi Kopioston 44:stä jäsenjärjestöstä.

Kopiosto osallistuu Kirjamessuille nyt jo neljättä kertaa yhdessä jonkin jäsenjärjestönsä kanssa. Aikaisempina vuosina Kopiosto on jakanut messuosastonsa Sarjakuvantekijät ry:n, Kuvittajat ry:n sekä Suomen valokuvajärjestöjen keskusliitto Finnfoto ry:n kanssa.

Helsingin Kirjamessut 2013 järjestetään Messukeskuksessa 24.–27.10.2013.

Kopioston ja Visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestö Grafia ry:n löydät Kirjamessuilta osastolta 7b58.

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun