Siirry sisältöön

Kopiosto

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Kopiosto

Tietohallintopäällikkö vakituiseen työsuhteeseen

30.7.2012

Tervetuloa joukkoomme. Haemme vakituiseen työsuhteeseen tietohallintopäällikköä vastaamaan toimitusjohtajan alaisuudessa Kopioston tietohallinnosta ja sen kehittämisestä.

Kopiosto on esittävien taiteilijoiden, tekijöiden ja kustantajien tekijänoikeusjärjestö, joka edustaa laajasti luovan työn kenttää. Yhdistyksemme jäseninä on 44 eri kulttuurin ja viestinnän aloja edustavaa järjestöä. Kopiosto myöntää lupia teosten käyttöön ja tilittää kerätyt korvaukset oikeudenomistajille. Budjetoitu liikevaihto vuodelle 2012 on noin 26 miljoonaa euroa. Kopioston toimistossa työskentelee 45 henkilöä. Asiakkaitamme ovat oppilaitokset, julkishallinto, yritykset ja järjestöt.

Tietohallintopäällikkönä vastaat Kopioston tietotekniikan soveltamisstrategiasta sekä PTS- ja vuosisuunnittelusta. Vastuullesi kuuluu tietojärjestelmähankkeiden vuosisuunnitelmat ja -budjetointi eri osastojen tarpeiden ja ehdotusten pohjalta. Kehität ja ylläpidät Kopioston tarvitsemia yleisiä tietojärjestelmiä ja tietotekniikkaa siten, että ne palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla koko Kopioston toimintaa ja strategian toteuttamista.

Työssä korostuu tiivis yhteistyö osastojen ja järjestelmätoimittajien kanssa. Osallistut myös Kopioston toiminnan kehittämisprojekteihin. Arvostamme näkemyksellisyyttä, laaja-alaisuutta ja kehittämishalukkuutta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, tekemisen meininki ja positiivinen asenne työyhteisössä. Pidät langat käsissäsi ja projektit aikataulussa.

Kopioston ydinarvo on Luovan työn asialla. Se ohjaa vahvasti jokapäiväistä toimintaamme ja yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten kumppanien kanssa. Tekijänoikeusalan tuntemus ja kokemus katsotaan eduksi.

 

Odotamme ja arvostamme

 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • vankkaa työkokemusta tietojärjestelmien kehittämisessä ja ylläpidossa sekä projektipäällikkönä
  toimimisesta
 • palveluhenkisyyttä ja yhteistyöhakuisuutta
 • oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä ja jämäkkää työotetta
 • hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa
 • sujuvaa englannin kielen taitoa

 

Tarjoamme

 • mielenkiintoisen, laaja-alaisen ja vaihtelevan tehtäväkentän
 • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
 • mukavat työkaverit
 • työyhteisön, jossa henkilökunnan hyvinvointiin panostetaan
 • viihtyisän työympäristön Helsingin keskustassa

 

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Maria Sahri ja Sani Kaajas, puh. 020 746 9400.
Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa
uratori.mps.fi 12.8 mennessä.

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun