Siirry sisältöön

Kopiosto

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Kopiosto

Kopiostoraportti.fi-palvelu on uudistunut

27.4.2012

Tv-tuotantoyhtiöille tarkoitetun Kopiostoraportti.fi-palvelun toiminnallisuuksia on parannettu. Uudistusten myötä tuotantoyhtiöiden toivotaan käyttävän ohjelmien raportointiin ensisijaisesti Kopiostoraportti.fi-järjestelmää.

Uudistuneessa raportointijärjestelmässä päivitetty käyttöohje on avattavissa joka sivun oikeasta ylälaidasta. Ohjelmasarjojen raportointia on helpotettu: nyt tarvitaan vain yksi raportti sarjasta, jonka kaikissa jaksoissa on samat tekijät ja osuudet. Lisäksi dubbausfirmat voivat nyt raportoida ulkomaiset animaatiot dubbaajineen. 

Kopiostoraportti.fi on tv-tuotantoyhtiöille tarkoitettu palvelu, jonka kautta Kopiostoon raportoidaan tv:ssä tietyillä kanavilla esitettyjen ohjelmien teos- ja tekijätiedot. Tietoja tarvitaan tekijöille tilitettävien tekijänoikeuskorvausten maksamista varten. Tällä hetkellä raportoitavat kanavat ovat YLE TV1, YLE TV2 ja YLE Teema sekä MTV3, Nelonen ja Sub. Muilla kanavilla esitettyjä ohjelmia samoin kuin mainoksia ja dvd-tallenteita ei raportoida Kopiostoon, koska niistä ei makseta korvauksia.

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun