Siirry sisältöön

Kopiosto

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Kopiosto

Avoin työpaikka: Myyntikoordinaattori

21.3.2012

Kopiosto on esittävien taiteilijoiden, tekijöiden ja kustantajien tekijänoikeusjärjestö, joka edustaa laajasti luovan työn kenttää. Yhdistyksemme jäseninä on 44 eri kulttuurin ja viestinnän aloja edustavaa järjestöä. Kopiosto myöntää lupia teosten käyttöön ja tilittää kerätyt korvaukset oikeudenomistajille. Budjetoitu liikevaihto vuodelle 2012 on noin 26 miljoonaa euroa. Kopioston toimistossa työskentelee 45 henkilöä. Asiakkaitamme ovat oppilaitokset, julkishallinto, yritykset ja järjestöt.

 

Tervetuloa joukkoomme. Haemme vakituiseen työsuhteeseen

MYYNTIKOORDINAATTORIA

Olet osa kolmen hengen asiakaspalvelutiimiämme, joka vastaa suoramarkkinoinnin, myynnin ja laskutuksen sujuvuudesta sekä aikatauluista. Osallistut markkinoinnin suunnitteluun ja hoidat markkinointimateriaalien päivityksen sekä yhteydet painotaloihin. Osallistut aktiivisesti lupamyyntiin ja vastaat asiakkaidemme tiedusteluihin puhelimitse sekä sähköpostitse. Tehtävä sisältää myös henkilökohtaista myyntityötä asiakkaan luona.

Ensimmäinen suuri haasteesi on oppilaitosten Digiluvan markkinointi sekä uusasiakashankinta. Jatkossa tehtävät kehittyvät alan ja Kopioston muutosten myötä.

Sinulla on tekemisen meininki ja positiivinen asenteesi välittyy asiakkaalle asti. Pidät langat käsissäsi ja projektit aikataulussa.  

Arvostamme

-       Asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä

-       Muutaman vuoden kokemusta myyntityöstä

-       Tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä toimia myös itsenäisesti

-       Oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta

-       MS-Office työkalujen sujuvaa hallintaa

-       Hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa

-       Ruotsin kielen taitoa

-       Oppilaitosmaailman sekä Jeeves toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi

-       Soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi tradenomi 

Tarjoamme

-       asiantuntevan tiimin

-       mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkentän

-       mahdollisuuden kehittää ja kehittyä

-       mukavat työkaverit

-       viihtyisän työympäristön Helsingin keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Sani Kaajas ja Maria Sahri, puh. 020 746 9400. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 9.4.2012 mennessä.Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun