Siirry sisältöön

Kopiosto

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Kopiosto

SVT Worldin ohjelmisto FST:lle Kopioston luvalla

21.02.2011

Kopiosto on ollut mahdollistamassa ruotsinkielisen tv-kanavatarjonnan monipuolistumista Suomessa. Ruotsin SVT Worldin ohjelmaa voidaan syyskuun alusta alkaen nähdä myös YLE FST5 -kanavapaikalla. Tähän asti kanava on ollut maksukortin takana.

 

Ylen hallintoneuvostossa tehtiin 8.2. päätös hakea toimilupaa SVT Worldin ohjelmien edelleen lähettämiseksi samalla kanavapaikalla YLE FST5:n kanssa. Ohjelmien edelleen lähettämiseen tarvittavista tekijänoikeusluvista Yle on sopinut Kopioston ja Teoston kanssa. ”Sopimus jatkaa ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vastavuoroista tv-jakelua, joka on alkanut jo 1980-luvulla”, Kopioston av-osaston johtaja Arto Tamminen sanoo.

Mikäli valtioneuvosto myöntää Ylelle toimiluvan, on SVT World vapaasti katsottavissa maanpäällisessä verkossa ja kaapelitelevisioverkossa Etelä-Suomen alueella 1.9.2011 alkaen. SVT Worldin ohjelmaa tullaan näyttämään silloin, kun kanavapaikalla ei lähetetä FST5:n omaa ohjelmistoa. SVT Worldin ohjelmisto on kooste Ruotsin yleisradiokanavien tarjonnasta.

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun