Siirry sisältöön

Kopiosto

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Kopiosto

Educa-messuilla koulukirjastokannustusta ja tekijänoikeustietoa

27.01.2011

Kopiosto osallistuu opetusalan valtakunnallisille Educa 2011 -messuille 28.–29.1. Esittelyssä on Kopioston koulukirjastohanke, joka kannustaa oppilaitoksia ideoimaan oman koulukirjastonsa kohentamista. 


Teemaan liittyen Kopiosto pitää Educassa Koulukirjasto – tilaa luovuudelle -seminaarin perjantaina 28.1. Puhujina ovat muun muassa kansanedustaja ja sivistysvaliokunnan puheenjohtaja Raija Vahasalo, opetusneuvos Pirjo Sinko sekä kirjailija ja koulukirjastohankkeen kummi Timo Parvela. Seminaarin juontaa Kopioston varatoimitusjohtaja Jukka-Pekka Timonen.

Kasvatusalan ammattilaisille tarkoitettu Educa kerää yhteen niin rehtorit ja opettajat kuin varhais- ja aikuiskasvatuksen ammattilaiset. Kopioston messuosastolla heille kerrotaan paitsi koulukirjastohankkeesta myös tekijänoikeudella suojatun materiaalin käytöstä opetuksessa. Kopioston ylläpitämä Kopiraitti-verkkopalvelu kertoo tekijänoikeusasioista koulumaailman näkökulmasta.

Kopioston messuosasto: 1b23
Koulukirjasto – tilaa luovuudelle -seminaari: pe 28.1. klo 12.30–14.30, Opus-kahvila
Tekijänoikeudet koulupäivässä -luokkahuonesimulaatio yhdessä TTVK:n ja Tuotoksen kanssa: pe 28.1. klo 17.00–17.20, Opus-kahvila

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun