Siirry sisältöön

Avek

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Avek

LIFT Pitch

Aiemmin SULA Pitchinä ja AVEKin CD²-kilpailuna tunnettu pitchaustapahtuma järjestetään nyt osana LIFT-tapahtumaa 18.10.2018 Kaapelitehtaalla Helsingissä. Pitchaushaku on auki 1.6.–30.8.2018.

LIFT Pitchiin valitaan 12 luovan alan innovatiivista tuote- ja palveluideaa. Valinnat tehdään kirjallisten hakemusten perusteella. Mukaan voi hakea myös hankkeilla, jotka ovat saaneet AVEKIsta DigiDemo-, CreaDemo-, StepDemo- tai CreMa-tukea. Pitchauskisa käydään englanniksi ja tuomaristo on kansainvälinen.

Valitut pitchaajat osallistuvat pitchausvalmennukseen Helsingissä 1.-2.10.2017. Valmennuksen vetää Sibylle Kurz, joka on kouluttanut eurooppalaisia luovien alojen osaajia esiintymään ja myymään jo yli kaksikymmentä vuotta. Valmennus on englanninkielinen, se toteutetaan Helsingissä ja pitchauskisaan osallistujilta edellytetään valmennukseen osallistumista. Valmennus on osallistujille maksuton.

Loppukilpailu käydään osana LIFT – New Dimensions of Media, Arts and Culture -tapahtumaa 18.10. Kaapelitehtaalla. Mukaan valitut pitchaavat englanniksi kansainväliselle tuomaristolle. Kisassa on alkukilpailu, josta tuomaristo valitsee kolme parasta loppukilpailuun. Molemmat kilpailut ovat avoimia yleisölle, Palkinnot: 6 000 €, 3 000 € ja 1 000 €. 

LIFT Pitchiin haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake.

Lue lisää LIFT-tapahtumasta

LIFT-logo

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun