Siirry sisältöön

Avek

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Avek

LIFT Pitch -pitchauskisan hakuaikaa jatkettu 7.9. asti

28.8.2018
Hakuaikaa AVEKin LIFT Pitch -pitchauskisaan on jatkettu viikolla. Hakemuksen voit jättää perjantaihin 7.9.2018 saakka.


LIFT

LIFT Pitchiin valitaan 12 luovan alan innovatiivista tuote- ja palveluideaa. Valinnat tehdään kirjallisten hakemusten perusteella. Mukaan voi hakea myös hankkeilla, jotka ovat saaneet AVEKIsta DigiDemo-, CreaDemo-, StepDemo- tai CreMa-tukea. Pitchauskisa käydään englanniksi ja tuomaristo on kansainvälinen.

Valitut pitchaajat osallistuvat pitchausvalmennukseen Helsingissä 2.-3.10.2018. Valmennuksen vetää Sibylle Kurz, joka on kouluttanut eurooppalaisia luovien alojen osaajia esiintymään ja myymään jo yli kaksikymmentä vuotta. Valmennus on englanninkielinen, se toteutetaan Helsingissä ja pitchauskisaan osallistujilta edellytetään valmennukseen osallistumista. Valmennus on osallistujille maksuton.

Loppukilpailu käydään osana LIFT – New Dimensions of Media, Arts and Culture -tapahtumaa 18.10. Kaapelitehtaalla. Mukaan valitut pitchaavat englanniksi kansainväliselle tuomaristolle. Kisassa on alkukilpailu, josta tuomaristo valitsee kolme parasta loppukilpailuun. Molemmat kilpailut ovat avoimia yleisölle, Palkinnot: 6 000 €, 3 000 € ja 1 000 €. 

LIFT Pitchiin haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake.

Lue lisää LIFT-tapahtumasta

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun