Siirry sisältöön

Avek

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Avek

Uusi AVEK-hakujärjestelmä avattu

26.4.2017
AVEK on saanut uuden hakujärjestelmän. AVEK-hakujärjestelmän kautta haetaan dokumentti- ja lyhytelokuvan sekä mediataiteen tukia, henkilökohtaisia koulutusapurahoja sekä DigiDemo-, CreaDemo- ja CreMA-tukea.


Vieteri-tukea haetaan edelleen erillisellä kaavakkeella ja muut AVEKin tukimuodot (mm. festivaalituki) ovat vapaamuotoisia. Näissä ei siis käytetä AVEK-hakujärjestelmää.

Asiakkaana pääset AVEK-hakujärjestelmään nettisivujen oikeassa ylälaidassa olevasta "AVEK-hakujärjestelmä"-linkistä. Linkki löytyy ylänavigaatiosta, Syötä hakusana -kentän vierestä. Reitti AVEK-hakujärjestelmään kulkee toistaiseksi AVEKin emo-organisaation, Kopioston, extranet-portaalin kautta. 

Rekisteröityminen hakujärjestelmään

AVEK-hakujärjestelmän käyttö edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröinti tapahtuu Kopioston extranet-portaalissa, jonne rekisteröidytään henkilöasiakkaana tai yritysasiakkaana. Rekisteröitymisen jälkeen pääset eteenpäin AVEK-hakujärjestelmään. 

AVEK-hakujärjestelmä edellyttää uutta rekisteröitymistä myös vanhaa järjestelmää käyttäneiltä. Vanhat tunnukset eivät siihen käy.

Työryhmät rekisteröityvät henkilöasiakkaana eli käytännössä työryhmä nimeää yhden henkilön, jonka nimissä rekisteröidytään järjestelmään. Yritykset, yhdistykset ja järjestöt rekisteröityvät yritysasiakkaana. Yritysasiakkaan rekisteröitymisessä tarvitaan Y-tunnus.

Yksityishenkilöt kirjautuvat järjestelmään henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla. Yritykset luovat käyttöönsä käyttäjätunnuksen ja salasanan. Samoja tunnuksia voi käyttää kaikkien tukilajien hauissa.

Hakemuksia ja myöhemmin loppuselvityksiä

AVEK-hakujärjestelmässä voi toistaiseksi tehdä ja lähettää hakemuksia. Myöhemmin myös loppuselvitykset tehdään hakujärjestelmässä. Alkuvaiheessa järjestelmässä näkyvät vain keskeneräiset hakemukset, myöhemmin sieltä löytyvät myös lähetetyt ja loppuselvitystä vaativat hakemukset. Keskeneräisen hakemuksen voi tallentaa, ja sen tietoja voi muokata.

Jos sinulla on aikaisemman järjestelmän kautta tehtyjä hakemuksia, joiden loppuselvitys tulisi tehdä, ota yhteyttä AVEKiin.

Haun viimeisenä sisäänjättöpäivänä hakemuksia voi jättää vuorokauden vaihtumiseen asti.

Lisätietoa:

Uuteen järjestelmään liittyvissä kysymyksissä ja palautteissa voit olla yhteydessä AVEKin asiakaspalveluun, 09 4315 2350. 

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun