Siirry sisältöön

Avek

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Avek

Vielä ehdit hakea SULA Pitch -pitchauskisaan

6.9.2017
Haku SULA Pitch -pitchauskilpailuun on vielä käynnissä. Aiemmin AVEKin CD²-kilpailuna tunnettu pitchaustapahtuma järjestetään nyt osana uutta SULA-tapahtumaa 12.10.2017. Pitchaushaku on auki 8.9.2017 asti.   


SULA Pitchiin valitaan 12 luovan alan innovatiivista tuote- ja palveluideaa. Valinnat tehdään kirjallisten hakemusten perusteella. Aiemmasta poiketen mukaan voi hakea myös hankkeilla, jotka ovat saaneet DigiDemo- tai CreaDemo-tukea. Pitchauskisa käydään englanniksi ja tuomaristo on kansainvälinen.

Valitut pitchaajat osallistuvat pitchausvalmennukseen Helsingissä 5.–6.10.2017. Valmennuksen vetää Sibylle Kurz, joka on kouluttanut eurooppalaisia luovien alojen osaajia pitchaamaan jo yli kaksikymmentä vuotta. Valmennus pidetään englanniksi Helsingissä ja pitchauskisaan osallistujilta edellytetään osallistumista valmennukseen. Valmennus on osallistujille maksuton.

Itse loppukilpailu käydään osana SULA - Sustainability and Love for Arts -tapahtumaa 12.10. Kaapelitehtaalla. Mukaan valitut pitchaavat englanniksi kansainväliselle tuomaristolle.

Palkinnot: 6 000 €, 3 000 € ja 1 000 €.

Sula Pitchiin haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake.

Lue lisää SULA-tapahtumasta.

SULA

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun