Siirry sisältöön

Avek

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Avek

AVEK mukana Media & Message 2017 -tapahtumassa

7.6.2017
Media & Message 2017 järjestetään Startup Mariassa Helsingissä 9.-10.8.2017. Tapahtuma käynnistyy keskiviikkona 9.8. deiteillä, jossa audiovisuaalisen alan tekijät voivat tavata tuottajia, ostajia ja rahoittajia. AVEK on tapahtumassa mukana! 


Ideanikkarit saavat mahdollisuuden testata konseptejaan niin tuotantoyhtiöillä, tv-kanavilla kuin julkissektorin rahoittajillakin kahdenkeskisissä tapaamisissa. AVEKilta tavattavissa on DigiDemo-, CreaDemo ja CreMA-tuista vastaava tuotantoneuvoja Milla Moilanen.

Keskiviikon 9.8. tilaisuus on tarkoitettu pienille tuotantoyhtiöille ja uusille tulokkaille, jotka hakevat asiakkaita, kumppaneita tuotantojen toteuttamiseksi tai ovat hakemassa julkista rahoitusta. Bisnesdeiteillä paikalla "deittivastaanotolla"  ovat kotimaiset tv-kanavat, isot tuotantoyhtiöt sekä agentit. Rahoittajista paikalla ovat AVEKin lisäksi myös Tekes ja NewCo Helsinki yrityspalvelut.

Pienet tuotantoyhtiöt ja indie-tekijät voivat varata päivän aikana tapaamisia varauslomakkeella listatuilta ostajilta. Varata voi enintään 5 tapaamista. Osallistujat saavat oman deittiaikataulunsa ennen Media & Messagea sähköpostitse.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset 22.6.2017 mennessä Media&Messagen sivuilla http://www.mediamessage.fi/ohjelma.

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun