Siirry sisältöön

Avek

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Avek

Luovat ideat kisaavat Mediapoliksessa helmikuussa. Haku käynnissä nyt

4.1.2016
Tampereen Mediapoliksessa järjestetään perjantaina 5.2.2016 luovan alan innovatiivisten tuote- ja palveluideoiden cd2-pitchauskilpailu. Parhaat pitchaajat saavat 1 000–5 000 euron rahapalkinnon ideansa jatkokehittämiseen. Kisaan ilmoittautuminen on käynnissä.


Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskuksen AVEKin järjestämä cd²-kilpailu haastaa tekijät heittäytymään ja testaamaan oman tuotteen, palvelun tai liikeidean menestymismahdollisuuksia sekä kehityspotentiaalia pitchaamalla. Tavoitteena on viidessä minuutissa vakuuttaa kolmihenkinen luovan alan huippuasiantuntijoista koostuva tuomaristo idean menestymisen mahdollisuuksista.

Kilpailuun voivat osallistua yksityishenkilöt, yritykset ja työryhmät. Tapahtumalla pyritään tavoittamaan erityisesti uusia tekijöitä ja ideoita.

cd2-tapahtumassa Mediapoliksessa on ohjelmaa koko päivän. Iltapäivällä on mm. ideoiden rahoitukseen keskittyvä asiantuntijapaneeli. Voittajat palkitaan näyttävästi päivän päätteeksi Simo Frangénin juontamassa tilaisuudessa.

cd²-pitchauskilpailu on osa AVEKin DigiDemo- ja CreaDemo-rahoitusohjelmia. Jaettavat palkinnot myönnetään opetus- ja kulttuuriministeriön AVEKille osoittamista määrärahoista.

Kilpailuun otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä  60 luovan idean pitchaajaa. Ilmoittautuminen kaikille avoimeen pitchaustilaisuuteen tapahtuu 7.12.2015–15.1.2016 AVEKin nettisivuilla, www.kopiosto.fi/avek/cd2

Lisätietoa tapahtumasta ja päivittyvä ohjelma löytyvät myös fb-sivulta www.facebook.com/avekfi

Simo Frangém pitchaamassa nenänkaivuulaitetta (markkinointivideo) löytyy täältä  https://www.youtube.com/watch?v=2f8t-_ZbW9s

Lisätietoja:

cd²-pitchauskilpailun tuottaja Marja Heinonen, marja.heinonen@ilonam.com
puh 050 66789

AVEKin tuotantoneuvoja Milla Moilanen, milla.moilanen@avek.kopiosto.fi, puhelinaika ma klo 13‒15,
puh 040 900 9199

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun