Siirry sisältöön

Avek

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Avek

CreMA-rahoitusta luovien alojen pk-yrityksille

11.6.2015
Luovien alojen pk-yrityksille suunnattujen CreMA-avustusten hakuaika alkaa 1.8.2015 ja päättyy 30.9.2015. CreMA on tarkoitettu luovien alojen yritysten monialaiseen tuotekehitystyöhön. AVEK jakaa opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää määrärahaa tänä vuonna enintään 270 000 euroa. CreMA-hanke toteutetaan yhteistyössä ELY-keskusten kanssa.


CreMA lisää luovilla aloilla toimivien yritysten mahdollisuuksia kehittää innovatiivisia ideoitaan toimiviksi tuotteiksi tai palveluiksi. Tuen tavoitteena on yhtäältä siirtää luovilla aloilla olevaa osaamista muille toimialoille tuote- tai palvelukehityshankkeissa ja toisaalta välittää muilla aloilla olevaa liiketoimintaosaamista luoville aloille. 

Tukea voivat hakea luovan alan yritykset pilottihankkeeseen, jossa yhteistyökumppanina on vähintään yksi perinteisten teollisuus-, palvelu- tai muiden alojen yritys.  Hankkeiden tulee synnyttää uusia tuotteita, palveluita tai toimintamalleja, sovittaa yhteen luovaa osaamista ja perinteisempää yritysosaamista sekä kehittää luovien alojen yrittäjyyttä. 

CreMA on osa OKM:n AVEKille myöntämää CreaDemo-määrärahaa.

Lisätietoja:
http://www.kopiosto.fi/avek/tuen_hakeminen/crema/fi_FI/CreMA/

AVEKin toimisto, puh. 09 4315 2350
Tuotantoneuvoja Milla Moilanen, milla.moilanen@avek.kopiosto.fi, puhelinaika ma klo 13‒15, puh. 040 900 9199
Pääsihteeri Juha Samola, puh. 09 4315 2351

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun