Siirry sisältöön

Avek

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Avek

Ilmoittaudu luovan alan ideoiden cd²-pitchauskilpailuun

2.12.2014

Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEK palkitsee luovan alan innovatiivisia sisältö-, tuote- ja palvelukonsepti-ideoita cd²-pitchauskilpailussa 6.2.2015. Tapahtumapaikkana on Loft Helsinki Ylen Isossa Pajassa Helsingissä. Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 2. joulukuuta 2014.

cd²-kilpailu haastaa heittäytymään ja testaamaan oman idean menestymismahdollisuuksia sekä kehityspotentiaalia pitchaamalla, eli esittelemällä ennalta määrätyssä ajassa tuotteen, palvelun tai liikeidean pääkohtia asiantuntijoista koostuvan tuomariston edessä. Tavoitteena on vakuuttaa tuomarit idean menestymisen mahdollisuuksista. Tapahtumalla pyritään tavoittamaan nimenomaan uusia tekijöitä ja ideoita. Kilpailuun voivat osallistua niin yksityishenkilöt, yritykset kuin työryhmätkin.

cd²-pitchauskilpailussa yhdistyvät c²- ja d²-kilpailut, jotka ovat osa AVEKin DigiDemo- ja CreaDemo-rahoitusohjelmia. Parhaat pitchaajat saavat päivän päätteeksi 1000–5000 € suuruiset rahapalkinnot ideansa jatkokehittämiseen. Jaettavat palkinnot myönnetään opetus- ja kulttuuriministeriön AVEKille osoittamista määrärahoista.

cd²-kilpailun yhteydessä toteutetaan oheistapahtuma, jonka tavoitteena on auttaa toimijoiden verkostoitumisessa sekä tarjota kilpailijoille ja muille kiinnostuneille tietoa luovien ideoiden kehittämisestä ja kaupallistamisesta. Mukana tapahtumassa ovat mm. Tekes ja ELY-keskuksen Tuoteväylä. Lisäksi tapahtumassa tarjotaan case-esittelyjä hyvin menestyneistä Crea- ja DigiDemo-rahoitusta saaneista kehityshankkeista.

Kilpailuun valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä 60 luovan alan innovatiivista tuote- tai palveluidean pitchaajaa.

Henkilökohtainen ilmoittautuminen kaikille avoimeen kilpailuun tapahtuu 2.12.2014—13.1.2015 AVEKin sivuilla.

Lisätietoja tapahtumasta

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun