Siirry sisältöön

Avek

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Avek

Vielä ehtii ilmoittautua cd²-pitchauskilpailuun ja oheistapahtumaan

9.1.2015

cd² on vuosittain järjestettävä pitchauskilpailu, jossa AVEK palkitsee luovan alan innovatiivisia tuote- ja palveluideoita. Vuoden 2015 cd²-kilpailu järjestetään perjantaina 6.2. Loft Helsingissä Ylen Isossa Pajassa (www.lofthelsinki.com). Kilpailussa asiantuntijaraadit palkitsevat parhaimmat pitchaajat rahapalkinnoin. Vielä on mahdollista ilmoittautua mukaan kilpailuun 13.1.2015 mennessä. 

cd²-päivän aikana uuden idean kehittelyyn on mahdollista tutustua monelta kantilta. Kilpailun oheistapahtumassa voi oppia muiden kokemuksista, testata ideaansa rahoittajilla sekä tietysti verkostoitua muiden tekijöiden ja toimijoiden kanssa.  Vaikka oma idea ei vielä olisi mukana kilpailussa, kannattaa tulla kannustamaan osallistujia ja tutustumaan mitä mahdollisuuksia oman luovan idean eteenpäinviemiseen on tarjolla.

cd²-oheistapahtuman ohjelmassa mm.

Näin me sen teimme – eli case-esimerkkejä AVEKin DigiDemo- tai CreaDemo-rahoitusta saaneista yrityksistä ja projekteista. Mukana mm:

  • Studio Outo Oy: Hulabalooba-animaation vaiheet ideasta tuotantoon (www.outo.fi)
  • Tulevaisuuden Katukeittiö Oy: EWÄS-konsepti yhdistää muotoilun ja elämyksellisen ruokakulttuurin (www.ewas.fi)
  • Supapps Oy: Blast from the past -palvelu (www.supapps.fi)
  • Taiste Oy: Antikythera, audiovisuaalinen runosovellus (www.taiste.fi)

Tutustu Tekesiin!  Tekesin ständillä voit keskustella ideastasi ja sen kehittämisestä Tekesin asiantuntijoiden kanssa

Tuoteväylä tavattavissa!  Tuoteväylän ständillä voit tutustua Ely-keskuksen Tuoteväylän tarjoamiin tukimahdollisuuksiin idean kehittäjälle

EEZY laskutuspalvelu – vaihtoehto yrittäjyydelle. Eezyn ständillä voit keskustella ideasi testaamisesta markkinoilla ilman että sinun täytyy vielä perustaa yritystä.

Lisäksi päivän aikana voit mm. tutustua Loft Helsingin yhteisölliseen työtilaan sekä tavata ja verkostoitua muiden luovan alan ideoijien ja yrittäjien kanssa.

cd²-oheistapahtuma Loft Helsingissä ja Ylen Isossa Pajassa perjantaina 6.2. klo 10 – 15.30. Tapahtuma on ilmainen. Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan tästä.

Huom! Pitchauskilpailuun ilmoittautuminen omalla lomakkeellaan AVEKin sivuilta. Ilmoittautumisaika kilpailuun päättyy 13.1.2015. 


tuotevayla_fi_vaaka_cmyk_c.jpg    ​Tekes_logo_sininen_300dpi_RGB.jpg     eezy_logo.jpg       OKM_FI_1rivi_logot_ISO.jpg

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun