Siirry sisältöön

Avek

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Avek

Ilmoittaudu cd²-tapahtuman miniseminaariin

28.1.2014

cd²-tapahtuma kokoaa perjantaina 7.2. luovan alan innovaatioiden keksijät ja tekijät jälleen kerran yhteen aamupäivän pitchauskilpailuun ja iltapäivän miniseminaariin. Miniseminaariin voi ilmoittautua, vaikka ei pitchauskilpailuun osallistuisikaan.

 

Miniseminaarin aihe on luovan alan tuotteiden ja palveluiden myynti. Seminaarin pääpuhuja Aalto-yliopiston tutkija Essi Pöyry antaa vinkkejä uusien tuotteiden ja palveluiden myyntiin, niiden arvon määrittämiseen sekä niistä asiakkaille viestimiseen.

Seminaarissa esittäytyy myös kolme kiinnostavaa yrittäjää, joista Fisher King Production on tuottanut Nymfit -fantasiadraamasarjan. Draamasarjaa on esitetty laajasti jo ulkomailla ja Suomessa se nähdään MTV3-kanavalla keväällä 2014. Tuotannosta kertoo sarjan luoja, ohjaaja ja käsikirjoittaja Miikko Oikkonen.

Agit-Cirk-ryhmä sekä Treeform Oy ovat yhdessä toteuttaneet kiertäville nykysirkusesityksille KomsioDome-esiintymistilan. Tilan tekniset ratkaisut mahdollistavat näyttämöteosten ja konserttien viemisen minne tahansa. Agit-Cirk-rovaniemeläisryhmä on saanut kansainvälistä huomiota ennakkoluulottomilla ja taiteellisesti korkeatasoisilla, sirkusta, musiikkia ja runoutta yhdistävillä esityksillä. Treeform Oy:n muotoilu ja tuotteiden raaka-aineet lähtevät Pohjoisen luonnosta. Case KomsioDomen esittelevät Agit Cirkin taiteellinen johtaja Sakari Männistö ja Treeformin Maxim Narbrough.

Sekä Nymfien että KomsioDomen kehittämistä on tuettu Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskuksen AVEKin CreaDemo- tai DigiDemo-rahoituksella. Miniseminaarin lopuksi julkistetaan cd²-pithcauskilpailun voittajat.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ MINISEMINAARIIN 7.2. klo 13–16:

https://www.webropolsurveys.com/S/31E0AA39C8E889F8.par

Ennen miniseminaaria käydään 64 pitchaajan kesken cd²-kilpailu, joka on osa AVEKin DigiDemo- ja CreaDemo-rahoitusohjelmia. Tuomaristot valitsevat kilpailijoista 12 innovatiivista ja kulttuurista luovan alan tuote- ja palvelukonseptia jatkokehityspalkinnolla. Jaettavat palkinnot myönnetään opetus- ja kulttuuriministeriön AVEKille osoittamista määrärahoista.

Lisätietoja antavat:

Hanna Kosonen, cd²-tapahtuman tuottaja, puh. 040 7171 114, hanna.kosonen(a)diges.info

Lisätietoja saa myös AVEKin toimistosta, puh. 09 4315 2350

 Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun