Siirry sisältöön

Avek

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Avek

Verkkosivut uudistuivat

14.2.2013

AVEKin verkkosivut ovat saaneet uuden ulkoasun. Sivujen freesauksessa lähtökohtina olivat helpompi lähestyttävyys ja raikkaampi ilme. Valokuvissa tuodaan esiin AVEKin tukemia teoksia.

Kymmenen kuvan kollaasissa esitellään valikoima viime vuosien aikana valmistuneita elokuva- ja mediataideteoksia. Otokset ovat yksityiskohtia teoskuvista, jotka näkyvät kokonaisuudessaan klikkaamalla etusivun kuvavalikkoa. Näin avautuvassa kuvagalleriassa näkyvät myös tarkemmat tiedot teoksista.

Etusivulta pääsee uuteen Usein kysytyt kysymykset -osioon, jossa vastataan tuen hakijoita monesti askarruttaviin asioihin. Etusivun alalaidasta löytyvästä Poimintoja-valikosta pääsee oikaisemaan sivuston muihin sisältöihin.

Verkkosivujen navigointia haluttiin selkiyttää. Tuen hakemista koskevat tiedot löytyvät nyt kaikkien tukimuotojen - myös DigiDemon ja CreaDemon - osalta kohdasta "Tuen hakeminen". Vastaavasti hakuajat ja päätökset löytyvät kaikista tukimuodoista samasta paikasta. Yleistä tietoa AVEKista löydät kohdan "AVEK" alta.

Sivuilla liikkumista helpottaa myös alalaidassa kiinteänä pysyvä kenttä, josta näkyy sivuston päärakenne, oikopolut usein käytetyille alasivuille sekä AVEKin yhteystiedot.

Verkkosivujen ilmeen on suunnitellut Redland ja tekninen toteutus on Ch5 Finlandin. Englannin- ja ruotsinkielisinä sivut julkaistaan myöhemmin keväällä.

Palautetta uusista verkkosivuista voit antaa sähköpostitse: viestinta(at)kopiosto.fi

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun