Siirry sisältöön

Avek

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Avek

Elena Näsänen AVEKin tuotantoneuvojaksi

7.8.2012

AVEKille on valittu uusi tuotantoneuvoja. Elena Näsänen aloitti työnsä elokuun alussa. Näsäsen vastuulla ovat mediataiteen tuotannot.

Elena Näsänen on kuvataiteilija, joka on työskennellyt elokuvan ja videoinstallaatioiden parissa. Hänen videoteoksiaan on esitetty lukuisissa koti- ja ulkomaisissa näyttelyissä ja videotaidefestivaaleilla. Näsäsen teos The Spell on nähtävissä Wäinö Aaltosen museossa Turussa vielä 9.9. asti sekä syksyllä Tampereen TR1 Taidehallissa ja Irlannissa Galwayn Tulca Festival of Visual Artsissa.

”Mediataiteen tuotantoneuvojalla on ainutlaatuinen näköalapaikka uusimpaan mediataiteeseen. Suomalainen mediataide elää nousukautta, ja korkeatasoisia tekijöitä on todella paljon. Haasteena onkin hyvien hakijoiden määrän jatkuva kasvu suhteessa rahoituksen dramaattiseen vähenemiseen viime vuosina”, Näsänen sanoo.

AVEKin edellisen mediataiteen tuotantoneuvojan, Heidi Tikan, kausi päättyi 30.6.2012. Tikka työskenteli AVEKissa kokonaisuudessaan neljä kautta, mikä on tuotantoneuvojien enimmäistoimiaika.


Lisätietoja:
Pääsihteeri Juha Samola
juha.samola(at)avek.kopiosto.fi
09 4315 2351
040 513 9305

Tuotantoneuvoja Elena Näsänen
elena.nasanen(at)avek.kopiosto.fi
09 4315 2356

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun