Siirry sisältöön

Kopiosto

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Kasvoja Kopiostossa

Kasvoja Kopiostossa: toimistosihteeri Ria Korkiakangas

Kasvoja Kopiostossa -sarja kertoo Kopiostossa työskentelevistä ihmisistä ja heidän toimenkuvistaan. Kopioston palveluksessa on tällä hetkellä reilut 40 henkilöä, joista neljä työskentelee AVEKissa. Tässä numerossa esittelyvuorossa on toimistosihteeri Ria Korkiakangas.

Ria Korkiakangas. Kuva: Juho Heikkinen.Ria on toinen Kopioston toimiston vastaanoton toimistosihteereistä. Hän on ollut tehtävässä vuoden 1999 syksystä alkaen. Koulutukseltaan Ria on ylioppilasmerkonomi ja hän on laajentanut tietotaitojaan opiskelemalla tradenomiksi työn ohessa. Viimeksi hän on täydentänyt osaamistaan opiskelemalla työyhteisöviestintää. ”Nykyisin on hyvä opiskella lähes jatkuvasti, jotta ammattitaito pysyy yllä ja voi kehittyä. Opiskelusta saa omaan työhön uusia näkökulmia”, Ria toteaa.

 

Rian työ sisältää monipuolisia tehtäviä, kuten asiakaspalvelua puhelimitse, saapuvien vieraiden vastaanottoa, kokousjärjestelyjä, dokumenttien hallintaa, postin käsittelyä ja toimiston erilaisia hankintoja. Tukipalvelutehtäviin kuuluu myös henkilökunnan avustaminen erilaisissa töissä. Lisäksi Ria auttaa oman toimensa ohella Kopioston viestintää, muun muassa Kopioston extranetin ja intranetin kehitys- ja ylläpitotehtävissä sekä paino- ja mainostuotteiden hankinnassa. Hän on myös mukana kirjoittamassa Kopiosto Uutisia.

 

Työssään Ria pitää siitä, että jokainen päivä on sisällöltään erilainen. Lisäksi on mielenkiintoista olla mukana viestinnän tehtävissä ja kehittää Kopioston sisäistä viestintää. ”On mukava tehdä jotain sellaista, mistä on hyötyä koko henkilökunnalle. Esimerkiksi Kopioston intranetiin on mielekästä miettiä uutta sisältöä, josta henkilökunta saa tukea arkeen. Tämä tukee osaltaan  työhyvinvointia. Jokavuotisen Kopioston leffaillan järjestely on myös mieluista puuhaa”, Ria kertoo. Riaan turvaudutaan usein Kopioston käytännön asioissa johtuen hänen pitkästä Kopiosto-kokemuksestaan.

 

Vapaa-ajalla Ria käy mielellään teatterissa ja konserteissa. Parhaimmillaan hyvä kulttuurielämys antaa hänelle puhtia moneksi päiväksi. Lisäksi Ria käy jumpassa 2-3 kertaa viikossa ja liikkeellä pitävät myös kaksi kääpiösnautseria, joista toinen on vasta vajaa puolivuotias pentu.

Anna Skinnar
18.12.2013

Sivun alkuun