Siirry sisältöön

Kopiosto

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

cd2

| Avekissa tapahtuu|

cd²-päivä tulee taas - ilmoittaudu mukaan!

AVEK palkitsee luovan alan innovatiivisia tuote- ja palveluideoita cd²-pitchauskilpailussa perjantaina 7.2.2014 Hotel Katajanokalla Helsingissä. Kilpailuun voi ilmoittautua 13.1.2014 saakka.

cd²-kilpailu kokoaa yhteen ideoiden tekijät ja kehittäjät. Kilpailu haastaa heittäytymään ja testaamaan oman idean menestysmahdollisuuksia sekä kehityspotentiaalia pitchaamalla, eli esittelemällä ennalta määrätyn ajan kuluessa tuotteen, palvelun tai liikeidean pääkohtia asiantuntijoista koostuvan tuomariston edessä. Tavoitteena on vakuuttaa tuomarit idean menestymismahdollisuuksista.

 

cd²-pitchauskilpailussa yhdistyvät jo toista kertaa c²- ja d²-kilpailut, jotka ovat osa AVEKin DigiDemo- ja CreaDemo-rahoitusohjelmia. Kilpailun aikana tuomaristot palkitsevat 12 innovatiivista ja kulttuurista luovan alan tuote- ja palvelukonseptia 2500 € jatkokehityspalkinnolla. Lisäksi kilpailussa jaetaan 2500 € palkinto päivän parhaalle pitchaukselle. Jaettavat palkinnot myönnetään opetus- ja kulttuuriministeriön AVEKille osoittamista määrärahoista.

 

cd²-kilpailun yhteydessä toteutetaan seminaari, joka tarjoaa tapahtuman osallistujille hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa muun muassa tuotekehityksestä. Seminaarin pääpuhujana on Essi Pöyry (Aalto-yliopisto), jonka puheen teemana on luovan alan innovaatioiden myynti. Seminaarissa on mukana myös innovatiivisia case-esimerkkejä sekä CreaDemo- että DigiDemo-rahoitusohjelmista. Tilaisuus on maksuton.

 

Kilpailuun pääsee mukaan 64 osallistujaa, jotka valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Henkilökohtainen ilmoittautuminen kaikille avoimeen kilpailuun alkoi joulukuun alussa ja jatkuu 13.1.2014 asti AVEKin sivuilla www.kopiosto.fi/avek.

Johanna Haapiainen-Makkonen
18.12.2013

Sivun alkuun