Siirry sisältöön

Kopiosto

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Kopiosto

Haemme osaavaa talousjohtajaa

5.3.2018
Haemme osaavaa talousjohtajaa vastaamaan kokonaisvaltaisesti Kopioston taloudesta ja sen kehittämisestä.


Johdat kolmen kokeneen asiantuntijan taloustiimiä sekä vastaat yhteistyön sujumisesta ulkoistettuun palkkahallintoon. Vastuullasi ovat myös taloushallintoon, ICT:hen ja toimitiloihin liittyvät projektit ja hankkeet. Toimit yhteistyössä pankkien, sijoitusyhtiöiden, vakuutusyhtiöiden sekä erilaisten toimittajien kanssa. Kehität ja ylläpidät hyviä suhteita yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa. Kuulut Kopioston johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle.

Arvostamme monipuolista ja kattavaa taloushallinnon osaamista sekä innostusta taloushallinnon toimintamallien, prosessien ja ICT-järjestelmien kehittämiseen. Talousjärjestelmiemme uudistamishanke on käynnistynyt, ja pääset antamaan siihen oman arvokkaan kehittämispanoksesi projektin omistajana. Työnkuvasi on joustava, ja se muotoutuu tulevan 2−3 vuoden aikana riippuen sekä uusista hankkeista ja projekteista että myös omasta osaamis- ja kokemustaustastasi.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta ja näyttöjä talouden ja henkilöstön johtamisesta sekä johtoryhmätyöskentelystä. Järjestömaailman tuntemus on eduksi. Sinulla on hyvä osaaminen projektien ja hankkeiden johtamisesta. Olet toiminnassasi tavoitteellinen ja hahmotat hyvin kokonaisuudet. Osaat ja haluat tehdä päätöksiä ja kykenet ratkaisemaan ongelmia. Arvostamme priorisointikykyä ja kehitysmyönteisyyttä, pitkäjänteistä työotetta sekä hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja. Langat pysyvät sinulla käsissä ja hankkeet aikataulussa. Sinulla on innostunut ote työhösi, olet yhteistyöhakuinen ja osaat motivoida muita. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Kopioston ydinarvo on Luovan työn asialla ja muita arvojamme ovat yhdessä, rohkeasti ja avoimesti. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, laaja-alaisen ja haasteellisen tehtäväkentän, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä viihtyisän työyhteisön ja -ympäristön Helsingin Kampissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Valtteri Niiranen to 8.3. kello 13−15, puh. 0400 245 008. Muina aikoina MPS-konsultit Sani Kaajas, puh. 020 746 9453 ja Marjatta Räty, puh. 020 746 9485. Hae tehtävää osoitteessa uratori.mps.fi 19.3.2018 mennessä.

Kopiosto

Kopiosto on esittävien taiteilijoiden, tekijöiden ja kustantajien tekijänoikeusjärjestö, joka edustaa laajasti luovan työn kenttää. Jäseniämme ovat 45 eri kulttuurin ja viestinnän alojen järjestöä. Myönnämme mm. oppilaitoksille, julkishallinnolle ja yrityksille lupia julkaisujen ja av-teosten käyttöön ja tilittämme kerätyt korvaukset oikeudenomistajille. Korvausvarat sijoitamme perinnän ja tilittämisen väliseksi ajaksi. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 50 miljoonaa euroa. Toimistossamme Helsingin Kampissa työskentelee 43 henkilöä. Kopiosto on voittoa tavoittelematon yhdistys, jossa päätösvaltaa käyttävät sen jäsenjärjestöt.

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun