Siirry sisältöön

Kopiosto

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Kopiosto

Luova100 suuntaa Turun kirjamessuille

5.10.2017
Luova100 tuo asiantuntijat ja luovan alan tekijät yhteen Turun kirjamessuille perjantaina 6.10.2017 kello 15.00 keskustelemaan aiheesta ”Taitelijan tontti muutoksessa.”


Keskustelemassa luovan työn muutoksesta, tulevaisuudesta ja tekijänoikeuksista ovat kansanedustaja Eeva-Johanna Eloranta, Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen koulutuspäällikkö Leena Jokinen sekä kirjailija Juha-Pekka Koskinen. Ajatuksia herättävän tilaisuuden juontaa Suomen tiedetoimittajain liiton pääsihteeri Ulla Järvi.

Tilaisuuden tarkoituksena on innoittaa koko Suomi ja luova ala pohtimaan, miten kulttuuri voi tulevaisuudessa olla elinvoimainen ja toimia tärkeänä osana Suomen taloutta.

Seuraa Luova100:n menoa Turun kirjamessuilla:

Twitter @Luova100 | Facebook @Luova100 | Instagram luova100


Kopioston jäsenjärjestöjen ohjelmaa Turun Kirjamessuilla

Suomen arvostelijain liitto ry jakaa messuilla varsinaissuomalaisille taiteilijoille myönnettävät tunnustuspalkintonsa Kritiikin Punnukset. Suomen Kirjailijaliitto ry puolestaan jakaa elämäntyöstä myönnettävät Kirjailijaliiton tunnustuspalkinnon sekä lasten- ja nuortenkirjallisuuden Tirlittan-palkinnon.

Suomen tiedetoimittajain liitto ry:n ja Suomen tietokirjailijat ry:n yhteistyössä järjestämässä Blogi vai tietokirja – vai molemmat? -seminaarissa keskustellaan, miten perinteinen kirja ja moderni somemaailma taipuvat toistensa kumppaneiksi.

Katso myös muut tapahtumat järjestöjen messuohjelmista:

Finlands svenska författareförening

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto

Suomen Nuorisokirjailijat

Koko messuohjelma löytyy Turun Kirjamessujen sivuilta www.kirjamessut.fi.

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun