Siirry sisältöön

Kopiosto

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Kopiosto

Luova100 Turun ja Helsingin kirjamessuilla

28.9.2017
Miten luova ala muuttuu? Mikä on tekijänoikeuksien merkitys tulevaisuudessa? Millaisia taitoja tulevaisuudessa tarvitaan? 


Luova100 ja Kopiosto tuovat asiantuntijat ja luovan alan tekijät yhteen Turun ja Helsingin kirjamessuilla keskustelemaan aiheesta ”Taitelijan tontti muutoksessa.” Keskustelutilaisuus käsittelee luovan työn muutosta, tulevaisuutta ja tekijänoikeuksien merkitystä muutoksessa. Tilaisuuden tarkoituksena on innoittaa koko Suomi ja luova ala pohtimaan, miten kulttuuri voi tulevaisuudessa olla elinvoimainen ja toimia tärkeänä osana Suomen taloutta.

Turun kirjamessuilla perjantaina 6.10.2017 kello 15.00 keskustelevat kansanedustaja Eeva-Johanna Eloranta, Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen koulutuspäällikkö Leena Jokinen sekä kirjailija Juha-Pekka Koskinen. Tilaisuuden juontaa Suomen Tiedetoimittajain liiton pääsihteeri Ulla Järvi.

Helsingin kirjamessuilla Kullervo-lavalla lauantaina 28.10.2017 kello 11.30 keskustelijoina ovat kulttuuriministeri Sampo Terho, tulevaisuustutkija Ilkka Halava, professori Nando Malmelin sekä kirjailija Jenni Pääskysaari. Tilaisuuden juontaa Kopioston toimitusjohtaja Valtteri Niiranen.

Tervetuloa kuuntelemaan ajatuksia tulevaisuudesta!


Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun