Siirry sisältöön

Avek

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Avek

AVEK painottaa kansainvälisyyttä vuonna 2018

26.1.2018
Tammikuun alussa alkanut kautemme 2018 näyttää valoisalta. AVEKilla on käytettävissään tukitoimintaan suunnilleen yhtä paljon varoja kuin vuonna 2017, eli reilut 3 miljoonaa euroa.


Vuoden 2018 painopisteenämme on kansainvälisyys. Kansainvälisyys on näkemyksemme mukaan vastavuoroista ja verkostomaista, audiovisuaalisen alan osaamisvaihtoa ja yhdessä tekemistä. Näitä näkökulmia korostaen aiemmin kulttuurivientitukena tunnettu tukimuoto on nimetty uudelleen kansainvälistymistueksi.

Kehittelytuki Vieterin toivotaan löytävän vuonna 2018 aiempaa selkeämmin paikkansa ja kohderyhmänsä. Vieteri-tuen tavoitteena on kehittää audiovisuaalisen ilmaisun eri osa-alueita ja edesauttaa alan ammattilaisten yhteistä luovaa prosessia teosten kehittämisvaiheessa. Tuen hakemisen selkeyttämiseksi Vieterissä siirrytään hakuaikoihin. Ensimmäinen haku päättyy 5.3. ja toinen 14.5.2018.

Kuluva kausi on ensimmäinen, jolloin AVEK toimii kalenterivuoden mukaisesti: kausi siis alkoi tammikuun alusta ja päättyy joulukuun 2018 loppuun. Vuoden 2018 ajan toimistollamme teitä palvelevat samat tutut ihmiset kuin ennenkin. Tuotantoneuvojamme Outi Rousun kautta on jatkettu vuodella päättymään kesäkuun loppuun 2019.

Nettisivuiltamme löydät ajantasaiset tiedot kustakin tukimuodosta sekä ajankohtaisista hankehauista. Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä!

www.kopiosto.fi/avek
Facebook: @AVEKfi
Twitter: @AVEKfi

Share on Facebook Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google+ More sharing options

Siirry alkuun