Siirry sisältöön

Kopiosto

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Kopiosto lausui monikanavajakelusta

Kopiosto antoi 5.9. opetusministeriölle lausunnon monikanavajakelua selvittävän työryhmän raportista. Työryhmä asetettiin alkuvuodesta selvittämään mahdollisuuksia helpottaa monikanavajakelua koskevaa sopimista tekijänoikeuslakiin tehtävien muutosten kautta.
Lue lisää

Jukka-Pekka Timonen Kopiostossa 20 vuotta

Jukka-Pekka Timonen (kuva: Juho Toiskallio)
Kopioston varatoimitusjohtaja, valokopio-osaston johtaja Jukka-Pekka Timonen on ollut kopiostolainen 20 vuotta. Vuosiin on mahtunut paljon muutoksia toiminnan mittakaavassa sekä ammattimaisuudessa.
Lue lisää

TTVK aktivoi koululaiset piratismin vastaiseen luovuuteen

iSteal (suunnittelu: Anna-Maria Honkanen, Tarina Tommiska, Jasmiina Isotalus ja Frans Nybacka)
Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus, TTVK, järjesti koululaisille kilpailut piratismin vastaisen julisteen ja tietoiskuvideon suunnittelusta. Tavoitteena oli edistää nuorten ja nuorten aikuisten tietämystä tekijänoikeudesta ja sen merkityksestä taiteen tekijöille sekä sisältöä tuottaville yrityksille.
Lue lisää

AVEK-palkinto Pia Lindmanille

Tämänvuotisen AVEK-palkinnon sai taiteilija Pia Lindman (kuva: Maria Bregenhøj)
Tämänvuotisen AVEK-palkinnon sai taiteilija Pia Lindman. 12 000 euron arvoinen tunnustus jaettiin AVEKin kauden avajaisissa Mediakeskus Lumeessa syyskuun puolivälissä. Mediataiteelle kohdistettu AVEK-palkinto myönnettiin nyt viidettä kertaa.
Lue lisää

Sivun alkuun