Siirry sisältöön

Kopiosto

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

 

Kolmekymppinen Kopiosto juhlii räiskyen

Kopiosto 30 vuotta -logo
Tänä vuonna 30 vuotta täyttävää Kopiostoa juhlistetaan toimintavuoden aikana eri tavoin. Niistä kenties näkyvin on juhlavuoden kunniaksi teetetty logo, jonka on suunnitellut Klaus Aalto.
Lue lisää

Tutkimus aineistojen digitaalisesta käytöstä – tulostaminen, skannaus ja esitysgrafiikan käyttö ammatillisissa oppilaitoksissa ja ammattikorkeakouluissa

Tutkimus aineistojen digitaalisesta käytöstä
Ammatillisia oppilaitoksia ja ammattikorkeakouluja koskeva tutkimus valmistui huhtikuussa 2008. Tutkimuksen tuloksia tullaan käyttämään oppilaitosten skannausluvan suunnittelussa.
Lue lisää

Uusi sopimus sallii YLE TV1 -, YLE Teema - ja FST5-kanavien tallennuksen opetuskäyttöön

Opetusministeriö ja Kopiosto ovat keväällä sopineet tv-ohjelmien opetuskäytöstä. Opetuskäyttöön saa uuden sopimuksen mukaan tallentaa tv-ohjelmia YLE TV1 -, YLE Teema - ja FST5-kanavilta. Radiosta saa tallentaa Yleisradion lähettämiä ohjelmia.
Lue lisää

Opetusministeriön ja Kopioston väliset valokopiointisopimukset 2008

Opetusministeriö ja Kopiosto solmivat huhtikuussa sopimukset peruskoulujen ja lukioiden, ammatillisten oppilaitosten ja ammattikorkeakoulujen, yliopistojen ja korkeakoulujen, musiikkioppilaitosten sekä valtionhallinnon valokopioinnista vuodelle 2008. Sopimusten rahallinen arvo on yhteensä 8,7 miljoonaa euroa.
Lue lisää

Tuotantoneuvoja suosittelee

Aallonmurtaja
Televisiossa näytetään kesän mittaan monia AVEKin tukemia elokuvia. Muun muassa kaikki Toinen Suomi -projektissa valmistuneet elokuvat esitetään kesän aikana YLE:n TV2:ssa.
Lue lisää

Kopioston kevätkokous

Graniittitalon Marmori-kabinetissa pidettyyn Kopioston kevätkokoukseen 24.4.2008 osallistui 21 jäsenjärjestön asianmukaisesti valtuuttamaa edustajaa.
Lue lisää

Uusia kasvoja Kopiostossa

Kevään aikana Kopiostossa on aloittanut useita uusia henkilöitä. 
Lue lisää

Sivun alkuun