Siirry sisältöön

Kopiosto

Toimintonäppäimet

Sisällysluettelo

Kopioston hallituksen strategiset linjaukset

Kopioston hallitus on parin viime vuoden aikana kokoontunut useaan otteeseen pohtiakseen omaa rooliaan ja vastuitaan sekä etsiäkseen yhteistä strategista linjaa Kopiostolle. Mukana työssä on ollut myös Kopioston johtoryhmä toimitusjohtaja Pekka Rislakin johdolla. 
Lue lisää

Palkintoja, palkintoja

Finlandia-palkittu Antti Hyryn Uuni (kuva: Maria Bregenhøj)
Vuoden käännyttyä kohti loppuaan on jaettu jälleen monia kotimaisia kulttuuripalkintoja. Useat näistä tunnustuksista rahoitetaan osin tai kokonaan Kopioston keräämillä valokopiointikorvauksilla.
Lue lisää

Sopimus tekijänoikeuksista mahdollisti mobiili-tv:n

Kopiosto ja Teosto pääsivät syksyllä teleoperaattori DNA:n kanssa sopimukseen televisio- ja radiokanavien mobiili-tv-lähetyksistä DVB-H-verkossa. DNA aloitti tämän sopimuksen perusteella 8.10.2009 vakituiset mobiili-tv-lähetykset. Sopimus tekijöiden oikeuksista toi laajasti kotimaiset televisio- ja radiokanavat suomalaisten saataville mobiili-tv:n välityksellä.
Lue lisää

DigiDemo-tukea jaettiin 303 000 euroa

Digidemo
AVEK jakoi DigiDemo-tukea kulttuurisille sisältötuotantohankkeille 303 000 euroa vuoden 2009 toisessa haussa. Määrärahan tarkoituksena on kehittää mielekkäitä kulttuurisia sisältöjä digitaalisiin päälaitteisiin.
Lue lisää

Kasvoja Kopiostossa

Kasvoja Kopiostossa
Kasvoja Kopiostossa -sarja kertoo Kopiostossa työskentelevistä ihmisistä ja heidän toimenkuvistaan. Kopioston palveluksessa on tällä hetkellä reilut 40 henkilöä, joista neljä AVEKissa. Tässä numerossa esittelyvuorossa on talouspäällikkö Tiina Heiskanen.
Lue lisää

Sivun alkuun